Results 1 to 6 of 6
Like Tree5Likes
  • 1 Post By Sublime
  • 1 Post By DogMan
  • 1 Post By Sublime
  • 1 Post By Sublime
  • 1 Post By DogMan

Thread: General help with Tapatalk

  1. #1
    AVF Regular
    Join Date
    Oct 2016
    Location
    Goulburn Valley
    Posts
    350

    General help with Tapatalk

    For as long as I can remember, which varies at times, I've been receiving two identical Push notifications from Tapatalk when it's in a topic I've subscribed to. Often though, I don't receive any notification at all when it's from a thread I'm subscribed to.
    Does anyone know how I can fix the first part of my problem?
    Other than not using Tapatalk @rockmoose
    I think this is the first thread I've posted. Hope it's in the right place.
    TIA

    PS: The first part of my problem is not my varying degree of memory.

    Sent from my SM-G900I using Tapatalk
    Last edited by Sublime; 07-11-17 at 02:47 AM.
    rockmoose likes this.

  2. #2
    AVF Regular
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Melbourne
    Posts
    5,145
    Top right then follow prompts. Pics reverse order

    Sublime likes this.

    Quote Originally Posted by btobw View Post
    1 vote for DogMan because squonkers, dogs, chooks and brevity

  3. #3
    AVF Regular
    Join Date
    Oct 2016
    Location
    Goulburn Valley
    Posts
    350
    Quote Originally Posted by DogMan View Post
    Top right then follow prompts. Pics reverse order

    TYVM. It appears the double notification was occurring when someone I follow posts a thread in a topic I follow. Should be good from now on.
    Cheers DogMan ✌

    Sent from my SM-G900I using Tapatalk
    DogMan likes this.

  4. #4
    AVF Regular
    Join Date
    Oct 2016
    Location
    Goulburn Valley
    Posts
    350
    Now for the 2nd part of my problem 😬 which I was trying to ignore, thinking it's probably just Tapatalk. But I was not notified of your reply in this thread 😕

    Sent from my SM-G900I using Tapatalk

  5. #5
    AVF Regular
    Join Date
    Oct 2016
    Location
    Goulburn Valley
    Posts
    350
    Might be because of silent mode betwixt midnight and 8am. I just turned that off now.

    Sent from my SM-G900I using Tapatalk
    DogMan likes this.

  6. #6
    AVF Regular
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Melbourne
    Posts
    5,145
    Quote Originally Posted by Sublime View Post
    Might be because of silent mode betwixt midnight and 8am. I just turned that off now.

    Sent from my SM-G900I using Tapatalk
    sounds right

    those settings have a habit of resetting with major updates too, so may need going over again in future
    Sublime likes this.

    Quote Originally Posted by btobw View Post
    1 vote for DogMan because squonkers, dogs, chooks and brevity

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin® Version 4.2.4
Copyright © 2017 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0
All times are GMT +11. The time now is 05:25 PM.