Results 1 to 3 of 3
Like Tree1Likes
  • 1 Post By Olfella

Thread: New Vamo V3 Issues

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    2

    New Vamo V3 Issues

    Hey guys,

    I just go a brand new Vamo V3 in the mail, and after charging the batteries up, filling up a vivi nova v5 and installing everything, the second i turn it on it starts firing like a mad man. i checked the ohms reading and for two coils (2.4 and 2.8) both showed as 9.9ohms. I am new to larger APVs so I have no idea if this is something I'm doing or if there is something wrong with my unit. has anyone had this problem or knows what it is causing it?

    Regards,
    Sid

  2. #2
    Member
    Join Date
    May 2014
    Location
    Here
    Posts
    54
    Its shorting at the atomiser. try another one. I blew up 2 of those things the same way. Or try unscrewing the atty a little and get a reading from it. It may be a dud.

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    May 2013
    Location
    NANNY STATE W.A.
    Posts
    1,267
    A reading of 9.9 usually means either shorting or coils not done up tight enough etc
    never fire with this reading as from memory this is a warning on the vamo ie warning of short etc
    Altered1 likes this.
    I VAPE = I LIVE

    Started Vaping at 16:00 hrs on 11th April 2013...
    Saved poop loads of $ not buying stinkies since then.
    Spending poop loads of $ on shinies and juice etc since then
    But now I am happy...


 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin® Version 4.2.4
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0
All times are GMT +11. The time now is 11:26 PM.