Results 1 to 3 of 3

Thread: squape clone

  1. #1
    AVF Regular
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Adelaide, South Australia
    Posts
    811

    squape clone

    hey guys i just received a squape clone off here for a trade, built a 1.9 ohm coil with 30 gauge and it works well until i screw down the chimney it shorts out and won't work.. has anyone come across this problem before? the coil isn't touching the inside of the chimney but its obvious that the fastening screws are, is there a solution or have i ended up with a bad trade?
    I Don't Smoke Analogues

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    8
    What i did was take the oring off the top of the chimney, gives it more space.. so the screws dont touch when the wire is underneath..... worked a treat then. I like the squape clone just heavy

  3. #3
    AVF Regular
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Adelaide, South Australia
    Posts
    811
    Thanks mate.. I got it working now and it's pretty good, i can't say that it's comparable with the aqua or kayfun lite though..
    Quote Originally Posted by wurthy View Post
    What i did was take the oring off the top of the chimney, gives it more space.. so the screws dont touch when the wire is underneath..... worked a treat then. I like the squape clone just heavy
    I Don't Smoke Analogues

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin® Version 4.2.4
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0
All times are GMT +11. The time now is 06:36 AM.