Results 1 to 8 of 8
Like Tree1Likes
  • 1 Post By lheamfrg

Thread: fasttech kayfun

  1. #1
    AVF Regular
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Adelaide, South Australia
    Posts
    811

    fasttech kayfun

    After one tank the ejuice is going brown and gunking up. Anyone else have this problem? Ive used the same ejuice before and its never been like this.. just all of a sudden it's going brown and tastes gross. No I haven't been burning iy either. .
    I Don't Smoke Analogues

  2. #2
    AVF Regular
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    SA
    Posts
    5,188
    you did clean it completley before using it?

  3. #3
    AVF Regular
    Join Date
    May 2013
    Location
    Townsville
    Posts
    1,825
    A lot of them arn't SS and rust,especially the cheaper ones I've heard

  4. #4
    AVF Regular
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Melb
    Posts
    5,139
    Mine i have never had a problem. But i did replace the screws with legit ones as soon as i got it. I think it may be your wick and coil. What do you normally use. It could be because of the larger capacity and your not vaping up the tank as quick

  5. #5
    AVF Regular
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Adelaide, South Australia
    Posts
    811
    I did change the screws over to newer ones! I have been using it flat out!
    Quote Originally Posted by arth_d View Post
    Mine i have never had a problem. But i did replace the screws with legit ones as soon as i got it. I think it may be your wick and coil. What do you normally use. It could be because of the larger capacity and your not vaping up the tank as quick
    I Don't Smoke Analogues

  6. #6
    AVF Regular
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    N.T.
    Posts
    2,255
    Quote Originally Posted by jlmanos View Post
    After one tank the ejuice is going brown and gunking up. Anyone else have this problem? Ive used the same ejuice before and its never been like this.. just all of a sudden it's going brown and tastes gross. No I haven't been burning iy either. .
    if it is anodised aluminium the colours run. Remember a grimmgreen vid using an anodised dripper and on pulling off the cap, his wick was the same colour as the anodising (blue I think)
    jlmanos likes this.

  7. #7
    AVF Regular
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Adelaide, South Australia
    Posts
    811
    I changed back the screws and I've been chomping on a 1.5 ohm coil at 10 watts.. not a sign of any yellow/brown ejuice which i can fairly say the problem was the new screws I put in!
    I Don't Smoke Analogues

  8. #8
    Member
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Brisbane
    Posts
    88
    This happens to me too, on almost anything I use. There's not much you can do about it. I'm fairly certain it's the juice you're using. Some juice just gunks up your coils faster than others. I find high VG juice gunks up my coils alot faster than high PG juice. I also find that gunky coils tend to come from really sweeter, sugary juices.

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin® Version 4.2.4
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0
All times are GMT +11. The time now is 10:10 AM.