Results 1 to 7 of 7
Like Tree3Likes
  • 3 Post By Dicko

Thread: Hana modz v3 issue

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    May 2014
    Location
    Canberra
    Posts
    283

    Hana modz v3 issue

    Hi,

    My hana modz v3 has the green light on constantly, has anyone ever experienced this?

    Anyone know what might be causing it?

    regards
    pklifter

  2. #2
    AVF Regular
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Broady - MELB - VIC
    Posts
    3,481
    Try putting the USB plug in and out a few times.


  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    May 2014
    Location
    Canberra
    Posts
    283
    Quote Originally Posted by bk_renesis View Post
    Try putting the USB plug in and out a few times.
    Thanks for the suggestion. just tried it still no change. Also pulling the battery out doesn't help (well it does while it is out obviously).

  4. #4
    AVF Regular
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Townsville
    Posts
    697
    This is interesting. One of my dna 30 mods has the red light staying on.
    Perhaps we can mate them and breed it out of them ?
    Fatman, Fawks and Hidden1 like this.

  5. #5
    AVF Regular
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Townsville
    Posts
    297
    I had something similar happen when I tried charging mine through a USB on the computer, swapped it out to a white one that came with the ipad and problem solved (Well maybe only half solved now I can't charge my iPad or access my external hard drive, then again they aren't as mission critical as being able to vape ).

    Prior to this I also gave the USB a good bath in some electrical contact cleaner and ditched the two cents worth of retractable USB cord that comes with them. I even thought it was a dodgy battery and swapped it out - I'm thinking it might have something to do with the amount of "omph" that some USB ports have - kinda like the "not charging" message you get courtesy of apple when you plug in to a normal USB.

    I dunno if it will work for you but it may be worth a try.

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    May 2014
    Location
    Canberra
    Posts
    283
    I tried another usb cable all running from my pc and still the same thing.

    I also tried swapping the battery, it also never seems to go to full charge even when left over night.

    @dicko looks like its warranty for us mate

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    May 2014
    Location
    Canberra
    Posts
    283
    Anyone else got any ideas?

    Seems a bit weird to just start doing it all off a sudden. I might pull the battery out an use a normal charger and see if I get full battery charge, I should as these are brand new batteries (they have been sitting on my desk for a month).

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin® Version 4.2.4
Copyright © 2020 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0
All times are GMT +11. The time now is 03:47 PM.