Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 27
Like Tree7Likes

Thread: Faulty L-rider. help

  1. #1
    AVF Regular
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Melbourne Vic
    Posts
    3,151

    Faulty L-rider. help

    i just bought this and its only my second day using. and out of 10 times i press the button it does not fire. im using a vivi nova tank and i usually use it with an Ego-C and it works well on that.

    it either doesnt fire or doesnt vape at all.

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Sydney
    Posts
    839
    First off try some different carto/atty in it to rule out the ViVi.

    List out all the things you have tried so far also.

  3. #3
    All out of batteries
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Fortitude Valley, Qld
    Posts
    1,254
    sounds like the terminal isn't making contact with the atty
    Touchwood ,Billetbox, Juggy, Lux x 2, BBM steampunk, Bagua, Nemesis, Moon, Popular 2, Poldiac x 2,Roller, GG Stealth, Zen sidewinder, Wizards Apprentice, Chi_you x 2, ProVari V1 and V2, Gus tele, Gus, the vaper V1, the vaper V2

    atties - Zag, G- Bell, Foggatti x 2, wand, Spheroid, Steam machine x 2, Cobra x 2, Diver, Hellfire mini, Hellfire Mega, Hellfire Micro Mega, Arrow, Foggatti Hybrid x 2


  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Sydney
    Posts
    839
    Quote Originally Posted by targaboy View Post
    sounds like the terminal isn't making contact with the atty
    Impossible the L Ride connector pin is sprung.

    Unless the spring is broke.

  5. #5
    AVF Regular
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Melbourne Vic
    Posts
    3,151
    Quote Originally Posted by wood duck View Post
    First off try some different carto/atty in it to rule out the ViVi.

    List out all the things you have tried so far also.
    i dont have much equipment at the moment.

    EcigModShop Australia - L-Rider 18650 Variable Voltage Kit - Chrome

    the atomizers that came with it work but it leaks tremendously. the vivi nova works well with the Ego-c. no issues at all.


    Quote Originally Posted by targaboy View Post
    sounds like the terminal isn't making contact with the atty

    thats what i was thinking as well but now i can hear the sound it normally makes when its working(dont know the techinical terms) but absolutely nothing comes out when i inhale and the tank heats up.


    Quote Originally Posted by wood duck View Post
    Impossible the L Ride connector pin is sprung.

    Unless the spring is broke.
    just checked the spring, it works fine.

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Sydney
    Posts
    839
    Look to see if you have air holes on the threading of your ViVi.

    That is the connector threading

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Sydney
    Posts
    839
    If you do you must only screw the ViVi down to a point where the holes are just visible and you will then be able to draw and vape properly.

  8. #8
    AVF Regular
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Melbourne Vic
    Posts
    3,151
    okay now its not shutting off. its firing. but absolutely no vapour. put the tank straight back onto the Ego and it works.

    Quote Originally Posted by wood duck View Post
    If you do you must only screw the ViVi down to a point where the holes are just visible and you will then be able to draw and vape properly.
    what you mean air holes on the vivi? you mean on the bottom part that screws on to the L-rider? the airholes are on the side so its not covered.

  9. #9
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Sydney
    Posts
    839
    You may need to drain some of the juice out that's leaked into it from those atties maybe.

  10. #10
    AVF Regular
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Melbourne Vic
    Posts
    3,151
    done that a few times. ill try to clean it up more. urg. this sucks.

 

 
Page 1 of 3 123 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin® Version 4.2.4
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0
All times are GMT +11. The time now is 06:13 PM.