Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14
Like Tree5Likes

Thread: Hard to draw vapour.

  1. #1
    AVF Regular
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Melbourne
    Posts
    179

    Hard to draw vapour.

    Hi all,

    All of a sudden my clearomisers have to be really sucked on to get vapour.

    I'm using GS-H2 clearos and a mini vivi nova.

    I'm rinsing them, letting them dry, and then dry burning them. But have to suck really hard to get vapour out. I'm using 50/50 MBV butterscotch tobacco juice.

    When they were new I wasn't having this problem. How do i fix this? Maybe my batteries are not charging well, I'm stumped. Plus getting pretty irritable due to the lack of nicotine I'm ingesting!

  2. #2
    AVF Regular
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    NT
    Posts
    3,687
    How long have you used the same clero?
    Vaporista
    Noob for life


    Last Analog


    12-12-12 at Midnight

    "If it was easy, all the cool kids would be doing it",

  3. #3
    AVF Regular
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Melbourne
    Posts
    179
    I'm rotating 3 of them, I've been using them for about 10 days.

    I put on a new battery and I get a bit more vapour but still hard to draw.

    I've put in an order for a vision spinner 1300 mAh so maybe that will help.

  4. #4
    Noe
    Noe is offline
    AV Approved Manafacturer/Modder Chief Snus scientist
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    In the deep dark recesses of your mind! .. Prophet of the Vapeoligists & keeper of the sacred Bewdy.
    Posts
    13,140
    Could be blocked airholes at the 510 connection, try poking them with a toothpick to see if they are gunked up.
    lheamfrg likes this.
    Officially #1 Customer and Supporter of Essiemessy's Custom made Glass Drip Tips!
    Essie's Glass DTs

    Sent from my kickass gaming PC using keyboard & fingers.

    The Dahli Lama once said, "People do not laugh enough & take life too seriously, causing stress." A good laugh can cure a build up of stress, stress is a leading cause of grey hair & early death.

    Vape Hard or go home and Vape Hard!

    I'd rather be sneezing than wheezing!

  5. #5
    AVF Regular
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Bunbury, WA
    Posts
    5,951
    maybe try just loosening them off the battery a tiny bit. they should be done up just tight enough for them to fire.

  6. #6
    AVF Regular
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    SW Vic
    Posts
    686
    As above, try loosening it a little first. Happened to me when I first started and realized that I was screwing them down maybe a quarter or so turn too much. It needs to be 'only just' finger tight.

    If that doesn't work do what Noe suggested. If that doesn't work then fill a brand new clearo, give it a couple of minutes to wick and then try again. If still no go then more likely it will be a battery problem.

    Have you been able to charge the batteries at all since you got them? Because the only other thing I can think of is that possibly ?? You may have the wrong battery charger. For example I have both Ego C and the Ego Twist and the Ego C usb charger will NOT charge the Ego Twist. I had to get a different USB charger for it.
    Cheers
    Sodd

  7. #7
    AVF Regular
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Grumpy Old man, Living inPerth Northern suburbs
    Posts
    6,590
    All of a sudden my clearomisers have to be really sucked on to get vapour.

    When you say that, do you mean that the draw is very tight and very little air or vapor is coming through, or you have to keep your finger on the button to get any amount of vapor? They are both different issues.
    Because I trust no-one Who tells me FACTS with no proof

  8. #8
    AVF Regular
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Bunbury, WA
    Posts
    5,951
    another thing to try is to give the battery terminal a good wipe. if it's gunked up a bit, it might stop the airflow getting thru properly.

  9. #9
    AVF Regular
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Melbourne
    Posts
    179
    Thanks for all your responses. I poked the holes with a needle, screwed the clearo on less tightly, but still sucking away.

    I have ego-t's and the chargers seem to be working.

    Will keep troubleshooting.

    Maybe it's the juice, it's a very dark thick one.

  10. #10
    AVF Regular
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Melbourne
    Posts
    179
    OK, I have 2 chargers, I took a charged battery off one and the difference is amazing. The spare charger must be busted. Think that's the answer!
    RichoVonBlack and spud like this.

 

 
Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin® Version 4.2.4
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0
All times are GMT +11. The time now is 01:42 PM.