Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    AVF Regular
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Waikerie South Aus
    Posts
    2,099

    WTT EOI ipv v2 black

    Doesn't get much use anymore wanting to see what offers I get for it. Great condition. Can take a pic if ya wanna look. Let me know offers please. Only a EOI atm though
    Cheers
    Yatesy

  2. #2
    AVF Regular
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Waikerie South Aus
    Posts
    2,099
    Before bed bump

  3. #3
    AVF Regular
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Waikerie South Aus
    Posts
    2,099
    Still looking for offers

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2014
    Location
    Adelaide Athelstone
    Posts
    129
    Don't mean to offend however i am looking for something like this (30-50watt) for around $50 + postage and so know if you would consider this....

  5. #5
    AVF Regular
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Waikerie South Aus
    Posts
    2,099
    Just so you know I was actually planning on taking this off the classies as the ohms arnt reading right anymore. It still works fine just the ohms are abit off for some reason.

  6. #6
    AVF Regular
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Waikerie South Aus
    Posts
    2,099
    I might have a look in the spares bag maybe they included a spare 510 pin. Maybe that's causing a problem

  7. #7
    AVF Regular
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Waikerie South Aus
    Posts
    2,099
    Ok tried the spare 510 pin and heaps of different attys same thing happens. Gonna have to take this off soz

  8. #8
    AVF Regular
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Brisbane
    Posts
    572
    It could be every ipv. My mate has one when I had my atty on, it made me think my ohm reader is faulty


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  9. #9
    AVF Regular
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Waikerie South Aus
    Posts
    2,099
    It reads. .3 ohms higher than it should then everytime ya fire it it jumps up worse then comes back down to. .3ohms higher than usual (if that makes sense haha) just before my 1.3 ohm atty read 4.1ohms Wtf has to be faulty

  10. #10
    AVF Regular
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Waikerie South Aus
    Posts
    2,099
    I just messaged mo and Ed maybe they can help me out. I don't even know if ya can get warrantys etc lol

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin® Version 4.2.4
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0
All times are GMT +11. The time now is 05:37 AM.